2023-2024 Güz Dönemi Oryantasyon Toplantısı

Eğitim Programları ve Öğretim Program Başkanı Prof. Dr. Seyfi KENAN ve Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Sibel CENGİZHAN tarafından organize edilen Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans ve Doktora Oryantasyon Toplantısı 18.09.2023 Pazartesi saat 17:00'da Çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıda ders seçimi, krediler vb. konularda bilgilendirme yapılmış ve öğrencilerin soruları cevaplanmıştır.

Uluslararası ve Karşılaştırmalı Eğitim Program Başkanı Prof. Dr. Seyfi KENAN ve Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Sibel CENGİZHAN tarafından organize edilen Uluslararası ve Karşılaştırmalı Eğitim Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı Oryantasyon Toplantısı 13.09.2023 Çarşamba saat 17:00'da Çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıda ders seçimi, krediler vb. konularda bilgilendirme yapılmış ve öğrencilerin soruları cevaplanmıştır.