2017 Yılı Eğitim Bilimleri Etkinlik Arşivi

Prof. Dr. Seyfi Kenan, Cumhuriyet Üniversitesi, Eğitim Fakültesi'nin daveti üzerine 8 Aralık 2017'de 'Geleceğin Öğretmeni' konulu bir konferans vermiştir. Afiş için tıklayınız. Resimler için tıklayınız (1 - 2).

Prof. Dr. Seyfi Kenan, Pekin'deki Renmin University of China'da Introduction to Islamic Culture and Civilization ve Political Economy of the Middle East konulu lisans derslerini 3-22 Temmuz 2017 tarihleri arasında vermiştir. Resimler için tıklayınız (1 - 2 - 3 - 4).

Organization for Security and Co-operation in Europe'a bağlı Office for Democratic Institutions and Human Rights tarafından 13-14 Haziran 2017 tarihlerinde Heidelberg Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim danışmanları toplantısına Prof. Dr. Seyfi Kenan da katılmıştır. OSCE'ye bağlı 57 ülkenin eğitim sistemlerinde anti-semitizm, yabancı düşmanlığı ve islamofobia ile mücadele konularında eğitim programları açısından nasıl bir eğitim stratejisi ve müfredat tasarımının takip edilebileceği tartışılmıştır. Resimler için tıklayınız (12). Sertifika için tıklayınız.

Bölümümüz klüplerinden Gelişim ve Öğrenme Klübü 19 Nisan 2017 Çarşamba günü doğum Psikoterapisti- Psikodrama Terapisti ve Eğitmeni Uzman psikolog. Neşe Karabekir'i Doğum Psikodraması hakkında seminer vermesi için ağırlamıştır. Resimler için tıklayınız (1 - 2 - 3)

Bölümümüz öğrenci klüplerinden psikoloji ve gelişim klübü 4 Nisan 2017 Salı günü "Sessiz Dünya Farkındalığı" etkinliği ile Arş. Gör. Bilge Nuran Aydoğdu'yu, Psikolojik Danışman Ferit Güneş'i Elvan Tamyürek Özparlak ve Gül Yiğit'i ağırlamıştır. Resim için tıklayınız. Duyuru için tıklayınız.


Bu sayfa Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı tarafından en son 01.10.2023 22:44:06 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM